Юрченко: Виживання Росії напряму протирічить виживанню України (відео)

12 июля 2017 г. в 13:26

Доки існує Україна, то путінський режим або його спадкоємці будуть знаходитися під потенційним ударом. Тому українці мають розуміти, що Росія є найнебезпечнішим ворогом, виживання якого залежить від нашої загибелі.

Таку думку висловив речник Національного Корпусу Едуард Юрченко у прямому ефірі програми «Перші про головне. Коментарі».

Нагадаємо, РНБО пропонує запровадити обов’язкову реєстрацію росіян в Україні за місцем їхнього тимчасового перебування. До того ж, міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що відповідне рішення РНБО не створить жодних незручностей для громадян країн ЄС.

«Той факт, що росіяни влаштували істерику з приводу рішення України про запровадження біометричного контролю, є найкращим підтвердженням правильності цього рішення. Адже якщо Путін і його команда каже, що українці роблять щось погане, то це означає, що, насправді, ми робимо правильні кроки. Натомість, якщо вони ігнорують наші рішення, то у цьому випадку потрібно бути дуже обережними, адже це може означати, що ми робимо те, чим Росія задоволена», – прокоментував Юрченко.

До того ж, аналізуючи відносини між країнами експерт пояснює, що тепер завжди треба відштовхуватися від того, що Російська Федерація є ворогом України.

«Допоки Росія існує в сучасному вигляді, українські проблеми не вирішаться. Адже виживання Росії напряму протирічить виживанню України, і тому ця країна не залишить нас в спокої. Відповідно саме через таку призму потрібно оцінювати будь-які моменти пов’язані зі стосунками із Росією. Відтак, доки існуватиме Україна, то путінський режим або його спадкоємці будуть знаходитися під потенційним ударом. Отже, мова йде про найнебезпечнішого ворога, виживання якого залежить від нашої загибелі», – наголосив речник Національного Корпусу.

zik.ua

EXMO affiliate program