Київрада може ввести міські санкції проти російських артистів і товарів

30 июля 2014 г. в 22:06

Власні локальні санкції для російських товарів можуть незабаром запровадити столичні торговельні мережі супермаркетів.

 

9958.jpgДепутати Київради пропонують позначати цінники на продуктах виробництва країни-агресора спеціальними позначками з російським триколором.

Проект рішення Київради авторства свободівця Руслана Андрійка розглянула постійна комісія Київради з питань торгівлі та підприємництва. Депутат Київради також запропонував розміщувати товари північного сусіда на окремих полицях у магазинах. Однак, частина членів комісії таке рішення назвала непрактичним і таким, що викличе незручності для працівників торгових мереж.

Крім того, у "Свободі" пропонують на найближчій сесії Київради внести на порядок денний і заборону виступів у Києві російських естрадних співаків, гумористів та інших діячів культури. Всього у списку – 511 прізвищ. За словами автора проекту рішення, усі ці люди публічно підтримали агресію Росії щодо України.

Руслан Андрійко пояснює: "Проект рішення передбачає комплекс заходів, які би убезпечили інформаційний простір України і запровадили такі персональні санкції від Києва стосовно товарів терористичної держави Кацапстан. Абдулін, Бабкіна, Безруков, Боярський, Валерія, Газманов – це насправді неподобство: люди, які відверто підтримують агресію Кремля проти нас, українців, сюди приходять і виступають".

 

По материалам: 5

EXMO affiliate program