Колишній моряк ґвалтував хлопчиків, які відвідували заняття в його гуртку

20 мая 2011 г. в 09:40

Колишній військовослужбовець викладав дітям морську справу, а також організовував поїздки та екскурсії.

 

У Москві схоплений керівник військово-патріотичного клубу "Юні орлята флоту", якого підозрюють у серійних зґвалтуваннях дітей. Вже встановлено особи 20 підлітків, які постраждали від дій педофіла.

Сексуальним збоченцем виявився уродженець Ростова-на-Дону Василь Мідцев 1960 року народження, який проживає в Москві вже десятки років. Правоохоронці стверджують, що кількість потерпілих може збільшитися, оскільки підозрюваний заснував свій патріотичний клуб ще 25 років тому, за радянської влади.

За даними правоохоронців, Василь Мідцев ґвалтував дітей, які відвідували заняття в його гуртку. Клуб "Юні орлята флоту" розташований в центрі Москви.

Відомо, що колишній військовослужбовець Мідцев викладав дітям морську справу, а також організовував поїздки, екскурсії та походи в різні регіони Росії.

Крім того, колишній флотський політрук Мідцев розгорнув бурхливу діяльність в Інтернеті, активно вербуючи в свій клуб юних патріотів, які бажають стати "орлятами" флоту.

Мідцева затримали після того, як у поліцію звернулися батьки відразу трьох вихованців клубу. Вони повідомили, що діти були залякані і не повідомляли їм про збоченця, який спокушав їх і ґвалтував кілька років.

"За попередніми даними, перший злочин у відношенні неповнолітніх було скоєно ще в 2007 році, - розповіли в правоохоронних органах. - З тих пір і до останнього часу Мідцев, як стверджують батьки, ґвалтував хлопчиків, яким зараз від 11 до 14 років".

Співробітники міліції довго не могли зловити педофіла. Мідцев не з'являвся ні в приміщенні клубу, ні в своїй квартирі на 2-й Тверській-Ямській вулиці. Однак згодом він таки з’явився у своєму клубі, де і був затриманий.

Як з'ясувалось, передбачуваний педофіл свого часу служив моряком-політпрацівником Тихоокеанського флоту.

Слідство з'ясувало, що підозрюваний міг скоювати злочини не тільки у відношенні московських дітей, але також і щодо тих, хто був разом з ними в регіонах на екскурсіях.

 

Источник: kp.ru

 

Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на газету "Комсомольская Правда" в Украине" в каком-либо виде запрещена. Перепечатка только с письменного разрешения

 

Колишній моряк ґвалтував хлопчиків, які відвідували заняття в його гуртку

EXMO affiliate program