Кривава аварія в Івано-Франківську забрала життя двох людей (відео)

5 января 2017 г. в 13:15

У середу, 4 січня, близько четвертої години ранку біля автобусної зупинки в Івано-Франківську в результаті масштабної аварії загинули люди.

Про це повідомив портал "0352.ua".

Згідно з інформацією, на вулиці Івасюка автомобіль ВАЗ 2170 влетів в електроопору. У результаті удару двоє молодих людей - дівчина (2000 року народження) та хлопець (1996 року народження) - загинули на місці, ще двох у важкому стані госпіталізувала карета швидкої допомоги до лікарні.

За словами очевидців, автівка виїхала з території нічного клубу "Ельдорадо". У ній знаходилися молоді люди – віком від 16 до 25 років. Удар виявився настільки сильний, що одного з пасажирів авто затиснуло в салоні. Його діставали рятувальники за допомогою спецтехніки.

Як виявилось, цей автомобіль до аварії помітили патрульні. ВАЗ виїхав з парковки поблизу нічного клубу та поїхав у протилежну із правоохоронцями сторону. Водій машини збільшив швидкість, але переслідування не було.

ДТП трапилося, коли правоохоронці розверталися. Приїхавши на місце аварії, вони побачили розтрощену машину, біля якої лежало бездиханне тіло.

"Внаслідок удару тіла були вперемішку. Водій був на задньому сидінні, а ноги затиснуло під панеллю, були на педалях", - йдеться в повідомленні.

Обставини події з'ясовуються. Інформації про те був водій тверезий чи ні поки немає. Очевидці стверджують, що молоді люди їхали дуже швидко.

EXMO affiliate program