Мешканці Києва зняли “банду” ромів, яка грабує перехожих у центрі столиці (Відео)

5 августа 2017 г. в 02:22

Мешканці Києва зняли жінок, котрі обкрадають випадкових перехожих на вулицях столиці.

“У центрі і не тільки працюють “банди” ромів які крадуть речі у необачних громадян. Так виїжджаючи з офісу побачив групу циганок які йшли, вірніше “працювали”, за дівчиною, у дівчини пакет з якогось магазина, невеличкий, як для парфумів, та рюкзачок, який висить десь позаду внизу. Я під’їхав до дівчини та попередив, що її відпрацьовують, як тільки циганки помітили що я щось кажу дівчині, моментально розвернулися та пішли геть”, – повідомив очевидець Олександр Фощан.

За словами чоловіка, він вже не перший раз помічав “роботу” групи на розі вулиць Саксаганського та Великої Васильківської, і не раз зривав їм крадіжку.

Разом у групі десь 8-10 жінок, дві вагітні. Зазвичай працюють по 3-4 людини, одна іде прямо за вами, інша збоку, ще одна прикриває. Працюють по дівчатам, по сумочкам та пакункам. Були помічені також поблизу станцій метро Льва Толстого, Олімпійської, Палацу спорту, та прилеглих вулицях, – повідомив Фощан, зазначивши, що злодійки, обирають своїх жертв безпосередньо на виході з переходу метро.

informator.news

EXMO affiliate program