Молодий хлопець напав на вулиці на чоловіка та відкусив тому вухо

13 июня 2011 г. в 16:40

Жахіття по-луганськи. . Вухоїд запевнив – у тому, що сталось, постраждалий винен сам.


Інцидент стався у дворі житлового будинку. Двоє хлопців з подругами сиділи на лавці та пиячили. Хильнувши зайвого, один з кавалерів зачепив іншого і той поліз у бійку. На знак покарання хлопець відкусив кривднику вухо.


Відкусив людині вухо:

Ты его повалил на землю, наверное? – Он меня повалил, я его перевернул через себя и получилось, что зажал голову его. И голова была возле моих зубов. – И что ты сделал? – Дёрнул его за ухо. – Чем? – Зубами.


У лікарні постраждалому хлопцю дали невтішний висновок – він залишиться без вуха. Відірваний орган відновленню не підлягає.


Сергій Деркач, лікар-травматолог:

 Созванивались с ЛОБ, рекомендовано просто ушивание без пластики. Возможно, в дальнейшем пластические операции в плановом порядке.


Лише протверезівши, вухоїд зізнався, чому вчинив так із приятелем. П’яний товариш зізнався, що спав із його нареченою. Такий вчинок, на думку ображеного, заслуговував на жорстоке покарання.


Олег Черненко, дільничний інспектор:

На почве ревности с бывшим сожителем своей любовницы между ними возник конфликт, потом произошла драка, в ходе которой данный гр-ин откусил ухо.


Заподіяння важких тілесних ушкоджень стане чоловіку у 10 років тюрми. Наречених, які стрибають в гречку, мають затямити – через малу інтрижку кохані люди можуть стати каліками. Адже сучасні ревнивці не надирають вуха, а відкушують.


Відкусив людині вухо:

 Получилось, что ты перекусил ухо? – Вырвал мясо! – Прямо вырвал ухо? – Да.


СПРАВКА

Найвідомішим вухоїдом у світі називають американського боксера Майка Тайсона. У 97-му році під час бою з Евандером Холіфілдом Майк відкусив супернику шматок вуха.

 

 

Інцидент стався у третьому раунді поєдинку. Непереможний дотоді Майк програвав бій і з відчаю вчепився супернику у вухо. Поєдинок зупинили, а Тайсон отримав річну дискваліфікацію та був змушений виплатити 3-мільйонний штраф. Перемогу у двобої зарахували Евандеру Холіфілду. Відкушений шматок вуха знайшли на ринзі і лікарі знову пришили його на місце.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Молодий хлопець напав на вулиці на чоловіка та відкусив тому вухо

EXMO affiliate program