Моторошний випадок на Сумщині. Молоде подружжя підозрюють у вбивстві свого 9-місячного сина

22 июня 2012 г. в 09:52

Після злочину дитину спалили та закопали в лісі.

За що батьки ненавиділи малюка – дізналися наші кореспонденти.


Матір молодого батька першою забила на сполох. Любов Василівна прийшла до сина в гості побавитись з онуком, проте замість малого побачила лише його іграшки. На запитання, куди подівся хлопчик, невістка її просто приголомшила – сина вкрали незнайомці на машині.


На пошуки зниклої дитини було орієнтовано міліцію відразу кількох сусідніх районів. Однак автомобіля незнайомців, на який буцімто вказували батьки, ніде не було. Коли ж правоохоронці опитали сусідів, якої вони думки про потерпілих, то запідозрили, що потерпілі чогось не договорюють.


Подальша перевірка лише підкріпила підозри слідчих. Як з’ясувалось, у день, який батьки називали буцімто викраденням дитини, незнайомці на автомобілі не могли цього зробити з єдиної причини. Малюка вже кілька діб просто не було в будинку.


Батьки зізналися, що крадіїв не існувало в природі і все це вони просто вигадали. За словами чоловіка, він був п’яний і вирішив виховати 9-місячного сина, який вередував і просив їсти. Побої закінчилися смертю малого. Щоб приховати сліди злочину, дружина запропонувала закопати тіло в лісі. Аби унеможливити розпізнання малюка, батьки облили його бензином та підпалили.


За вбивство немовляти чоловіку загрожує довічне ув’язнення. Його дружина теж постане перед судом, проте зараз вона в лікарні і чекає на ще одну дитину. Поки матір мотатимуть із татусем строк, про новонародженого піклуватиметься його бабуся.

EXMO affiliate program