На 7-му кілометрі в Одесі озброєний грабіжник напав на жінку-інкасатора

4 августа 2011 г. в 13:30

Жертвою грабіжника стала дружина корейського підприємця. Жінка прийшла на ринок забрати у чоловіка виручку і заплатила за це кров’ю.

7.jpg

 

Коли вона верталась, на неї напав бандит та відібрав гроші.

Нападника затримали по гарячих слідах. В нього знайшли всі відібрані у підприємиці гроші (47 тис. грн.). За словами оперативників, жінці невимовно пощастило. Серед вилучених у підозрюваного речей знайшли також і вибухівку. Що він міг накоїти у разі невдалого нападу, важко уявити.

В’ячеслав Шевченко, начальнику штабу відділу міліції на промринку:

В ходе осмотра сотрудниками милиции было обнаружено и изъято тротиловая шашка и граната с запалом. Данные вещи изъяты и направлены на экспертизу.

Затриманим виявився 24-річний хлопець. Кілька років тому він приїхав на навчання, після чого залишився в місті. За словами чоловіка, влаштуватися на роботу йому постійно не щастило, тому він зрештою зважився на злочин. Нічого кращого ніж вчинити розбій на ринку молодик не вигадав.

Окрім нападу на жінку студенту-невдасі доведеться відсидіти ще й за зберігання вибухівки. Експертиза визнала тротилову шашку та гранату бойовими. Щоб уникати подібних інцидентів, великі суми доречно відправляти не жінкою-кур’єром, а озброєною охороною.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На 7-му кілометрі в Одесі озброєний грабіжник напав на жінку-інкасатора

 

EXMO affiliate program