На Дніпропетровщині хірург задушив дружину поясом від халата, а потім повісився на ньому

12 сентября 2011 г. в 18:21

У Павлограді на Дніпропетровщині хірург убив свою дружину поясом від халата, а потім сам повісився на ньому.

10.jpg

 

Хірург убив свою дружину поясом від халата, а потім сам повісився на ньому. Трагедія сталася у Павлограді на Дніпропетровщині.

Чоловік з дружиною - лікарі місцевих лікарень - давно мали проблеми в сімейному житті. 11 вересня вони знову посварилися.

Чоловік не зміг стримати емоції, і накинувся на дружину. Як знаряддя вбивства використав пояс від свого халата - зашморг вийшов досить міцним, щоб задушити жінку.

Усвідомивши, що став убивцею, 45-річний хірург звів рахунки і з власним життям, повісившись на тому ж злощасному поясі.

Настільки радикальне рішення сімейних проблем на цьому не закінчилося. Трупи виявила 17-річна дочка загиблих. Дівчинка повернулася додому на початку десятого вечора, вона і зателефонувала в міліцію. Що пережив підліток, який знайшов у власному домі власних батьків, уявити складно. Дівчинці потрібна серйозна психологічна допомога.

Нагадаємо, раніше у Павлограді 17-річна вагітна дівчина 6 разів вдарила свою бабусю по голові, а потім перерізала їй горло кухонним ножем.

Раніше, у Донецьку, 16-річна дівчина вбила 52-річну жінку, встромивши їй в рот щітку для волосся. Жінка померла від задушення.

Источник: tsn.ua

 

На Дніпропетровщині хірург задушив дружину поясом від халата, а потім повісився на ньому

EXMO affiliate program