На Донеччині затриманий гвалтівник виявився зразковим віруючим сім'янином

6 апреля 2011 г. в 21:15

На Донеччині, впіймали серійного ґвалтівника. 35-річний зовні пристойний сім'янин і вірянин позбиткувався з трьох жінок. Двічі - на території цвинтаря. Затриманий виправдовується: перед нападами в нього вселявся диявол.


Перший злочин краматорський маніяк вчинив ще дев'ять місяців тому. Жінка пізно ввечері поверталася з роботи через кладовище. Там на неї чекали. Невідомий витяг ножа і примусив жертву виконувати свої сексуальні забаганки. Збоченець не кричав і не лаявся. Саме тому правоохоронці охрестили маніяка "чемним". Хоча додають, що діяв ґвалтівник дуже зухвало.

Ігор Рибальченко, керівник Краматорського МВ міліції:
- Преступник в том же районе Новый Свет перелез через забор, задержал хозяйку дома, вывел на улицу, отвел в темное место в посадку, где также под угрозой ножа совершил изнасилование.

Третій жертві пощастило - їй на допомогу кинулася мати. Зловмисник злякався й утік. Лише четвертий напад став останнім - підозрюваного затримали через 19-ть діб після його скоєння.

Ігор Рибальченко, керівник Краматорського МВ міліції:

- Проводили массу оперативных и поисковых мероприятий, выставляли приманки и, собственно, благодаря этим приманкам мы обнаружили этого человека.
- Кто приманка?
- Это лицо, на которое могло быть совершено нападение: девушка, мужчина. И он, скажем так, повелся.

Маніяком-ґвалтівником виявився 35-річний місцевий мешканець - ревний вірянин, турботливий чоловік і батько двох дітей. Коли слідчі запитали в нього про причини нелюдських вчинків, той відповів, що ним керував диявол. Тепер кається у СІЗО.

Отець Роман, священик:

- Господь - он всегда прощает, только есть 2 условия, чтобы Господь простил: человек искренне раскаивается в своих поступках, и он обещает, что максимально прикладет усилия, чтобы исправит свои грех. Но Господь и справедлив, то есть, равноценно какому-нибудь преступлению должно быть и равноценное наказание.

Після низки психіатричних експертиз ґвалтівник відповість і перед законом. На нього може чекати примусове лікування у психдиспансері, або ж мандрівка до в'язниці на довгі 12 років.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий.

 

Джерело: НТН

 

На Донеччині затриманий гвалтівник виявився зразковим віруючим сім'янином

EXMO affiliate program