На Херсонщині чоловік зґвалтував та вбив першокласницю

6 сентября 2011 г. в 16:47

Дівчині було всього 6 років. Як з’ясувалось після затримання, чоловіка вже судили раніше за розбещення рідної племінниці. На відтворенні обставин злочину його охороняв загін Беркута.

 nasilie14.jpg

Дівча зникло серед білого дня і до вечора не повернулось додому. Подружки розповіли, що бачили, як невідомий чоловік вів її у сторону лісу. Пошуки дитини тривали всю ніч. На ранок труп дівчати знайшли закопаним у ямі. За висновком експертів, 6-річна дитина була зґвалтована та вбита.


Оперативники зосередились на пошуках чоловіка, з яким дитина йшла до лісу. За описом свідків було складено його фоторобот, завдяки якому слідчі вийшли на слід підозрюваного. Зловмисника затримали, коли він відпочивав у кафе в сусідньому селі.


За словами чоловіка, свою першу судимість він отримав за розбещення рідної племінниці. Суд дав йому три роки ув’язнення, однак за гарну поведінку збоченець вийшов на волю значно раніше. Після цього педофіл хотів зав’язати з розбещенням, однак не зміг. За словами чоловіка, коли він побачив першокласницю, то просто перестав себе контролювати.


За вбивство і зґвалтування дівчинки чоловіку світить довічне позбавлення волі. Родичі дитини та обвинувачення сподіваються, що цього разу суд винесе педофілу адекватне покарання. Адже гарантії, що збоченець не повернеться до свої вчинків після більш м’якого вироку, не дасть ніхто.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Херсонщині чоловік зґвалтував та вбив першокласницю

EXMO affiliate program