На Хмельниччині бабуся пустила до себе в хату племінницю. Замість подяки та виселила її в хлів

19 июля 2011 г. в 17:50

Пенсіонерка живе разом зі свинями та коровою, в компанії пацюків і мишей.

10.jpg

Родичі навідріз відмовляються впустити законну власницю будинку. Кажуть: бабця їм заважає. І хоча на руках у старенької рішення суду про виселення рідні, вони на відріз відмовляються переїжджати.


Бабі Вірі вже дев‘яносто п‘ять. Три останні роки пенсіонерка живе у хліву.  Жінка розповідає, родичку з чоловіком вона тимчасово прихистила в себе. На той момент обоє приїхали з Прикарпаття і шукали житло.


Бабця розповідає, вона усього на три тижні поїхала провідати хвору родичку. Коли повернулась  - не впізнала власну хату.


Пенсіонерка стверджує, племінниця її заспокоїла, це, мовляв, лише на час ремонту. Потім бабця вона повернеться у свою хату. Втім вже минуло три роки, а бабця все ще живе у хліву.
Тепер пенсіонерка живе зі свинями та коровою. Влітку жінка задихається від вологи, взимку замерзає від холоду.


Як з'ясувалось , на руках у племінників є угода дарування на бабину хату. Пенсіонерка стверджує, не підписувала цей документ. Районний суд підтримав жінку і скасував його. Наступний суд своїм рішенням виселив рідню з хати. Але попасти старій додому  - ніяк.
Племінниця каже, бабця захотіла жити окремо. Тому її й переселили до хліву.


Селяни не вірять новим сусідам. Кажуть, племінниця з самого початку  вирішила позбутися тітки. Навмисно не годувала та  знущалась. Навіть Забороняла виходити на подвір'я і  користуватись туалетом.


Селяни впевнені, бабину хату облюбувала місцева релігійна організація, до якої ходить і племінниця. А будинок підходить для проведення їхніх зібрань.


Останнє рішення суду про виселення рідні пенсіонерки скоро вступить в законну силу. Бабуся сподівається, доживати віку буде таки у своїй хаті.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Хмельниччині бабуся пустила до себе в хату племінницю. Замість подяки та виселила її в хлів

EXMO affiliate program