На Хмельниччині однорічний хлопчик загинув під колесами батькового автомобіля

30 августа 2011 г. в 15:23

Дитина сиділа на задньому сидінні. Коли чоловік здавав назад, малюк раптово відкрив двері і випав з машини. Батько вчасно не помітив цього і наїхав на сина.

 deti3.jpg

У Хмельницькій області батько переїхав свого сина – чоловік вивозив легковиком сміття з двору, хлопчик сів на задньому сидінні. Коли машина здала назад,  дитина відчинила двері і випала із салону прямо під колесо.

У селі вірять у забобони, кажуть – кілька днів тому не стало літнього чоловіка – він помер із розплющеними очима. Люди говорять – це був знак, що одним похороном у селі не минеться.

Машина буквально роздавила хлопчика, коли приїхала швидка – він був ще живий, але довезти його до лікарні медики не встигли.   

Міліція зараз вирішує чи порушувати кримінальну справу  за статтею недотримання правил безпеки, що спричинило смерть людини. Іншими словами – батько ще навіть може отримати  від 3 до  8 років за те, що переїхав сина.

Люди благають  міліцію не порушувати кримінальну справу, кажуть – те, що сталося з дитиною, це нещасний випадок, а батько – він уже й так покараний.


Чоловіку  43 роки, він вчителює у сільській школі. Від першого шлюбу дітей у Петра не було, три роки тому він одружився вдруге, довго чекав на народження сина. Загиблий Іванко був його єдиною дитиною.Маленькому Іванку був лише рік від народження. Другий мав би виповнитися у жовтні.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Хмельниччині однорічний хлопчик загинув під колесами батькового автомобіля

EXMO affiliate program