На Хмельниччині пенсіонер на очах у сусідів шматував ножем кохану та її брата

13 мая 2011 г. в 08:11

 На Хмельниччині 71-річний чоловік на очах в односельців зарізав свою співмешканку та її брата.

 

Про це повідомили в управлінні УМВС України в Хмельницькій області.

Як вдалося встановити, стосунки між двома літніми людьми зав'язалися ще два роки тому. Вдівець та самотня пенсіонерка вирішили жити разом, втім, злагоди у їхній родині не було. Жінка не раз виганяла чоловіка, хоча той завжди повертався.

На травневі свята чоловік знову приїхав до коханої із гостинцями і грошима. Втім, жінка привезене взяла, а кавалера вигнала. Випроваджувати залицяльника взявся і брат пенсіонерки, який саме гостював у селі.

Ображений кавалер схопився за ножа і кілька разів вдарив чоловіка. Далі залицяльник пішов розбиратися із жінкою, яка зачинилася в хаті.

За словами сусідів, жінка почала гонити його, пенсіонер , натомість, вимагав віддати йому гроші. Коли чоловік вибив вікно, аби влізти в хату, перелякана жінка кинулася тікати на подвір'я поряд. За розвитком кривавої драми спостерігали всі сусіди.

"… Він її різав по руках, потім вона ногу хотіла підняти, він її по ногах. А тоді вона так о вже руки опустила, і ноги опустила, і він її по животі. Тоді вона на бік - і він її по боках. Це було страшне видовище", - розповіла сусідка загиблої.

Чоловік, зрозумівши, що накоїв, тікати не став і здався правоохоронцям.

"Я не знаю, скільки я наніс ударів… я звідти відійшов, і пішов вулицею прямо, і сів на скамейку, і аж тоді мені начало проясняться в голові", - розповів сам затриманий.

За кілька днів жінка померла в лікарні. Наразі 71-річний пенсіонер під вартою. Законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років, або довічним позбавленням волі з конфіскацією всього майна.

 

На Хмельниччині пенсіонер на очах у сусідів шматував ножем кохану та її брата

EXMO affiliate program