На Київщині сімейний лікар каліче та ображає людей

15 сентября 2011 г. в 12:34

Є у селі родина, яка навіть звинувачує лікаря - Людмилу Расказову у смерті свого сина. Жінка нібито не приїхала на виклик, коли 30 річного Віктора збила машина. Пояснила це так… – на дворі ніч.

vrach.jpg

ТЕТЯНА ГРИГОРІВНА ЖИТЕЛЬКА СЕЛА ІВАНІВКА:

Це особа, я її людиною не можу назвати, а лікарем тим паче. Груба дуже, скандалістка, взяточніца.


Так місцеві жителі говорять про сімейного лікаря села Іванівка, на Київщині. Люди кажуть, довгі роки жінка-медик не дає їм спокою. На виклики не їздить, людей ображає, насміхається і навіть погрожує.


Поділяє думки людей і голова сільради Іванівки. Чоловік каже, інциденти із лікаркою трапляються мало не щодня – буквально вчора сімейний лікар посеред білого дня, на вулиці побила людину.


Юрій Олексійович показує нам документи, за 5 років – більше 30 справ, доган, та заяв на медика. Але вдіяти нічого не може. Діла до маленького села, каже, немає нікому.


Надзвичайні новини розшукали родину постраждалих від рук лікаря. Постраждала зараз у лікарні. У неї струс мозку. Ми вирішили розшукати сільського лікаря, проте на місці Людмили не було. Через три години лікар таки з’явилася у сільському медпункті. На неї вже чекали наші журналістим та родичі побитої. Жінку хоч до рани прикладай – каже, згодна,що імпульсивна. Така вже в неї вдача.


У міліції порушувати кримінальну справу не стали, порадили жінкам розібратися у суді.


Доки місцевий медик перестане калічити людей – нам дали відповідь у Міністерстві охорони здоров’я. За фактами, які ми зібрали, там вже створена спеціальна комісія. Якщо провину все ж таки доведуть – лікарю села Іванівка не позаздриш.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Этот материал вы можете обсудить на нашем форуме 

 

На Київщині сімейний лікар каліче та ображає людей

EXMO affiliate program