На Луганщині правоохоронець врятував життя чоловіку, який лагодив лінії електропередач

8 июня 2011 г. в 19:07

Людину вдарило напругою 6 тисяч вольт. Міліціонер довів, що може давати відсіч не тільки злочинцям, а й смерті.

 

Інцидент стався на території дачного кооперативу. В одного з власників ділянок виникли негаразди з напругою і чоловік вирішив справитись із цим без сторонньої допомоги. За словами сусідів, коли відчайдух видерся на стовп, його вдарило струмом і він упав з 5-метрової висоти.

Бачила інцидент:

У него уже лицо было как у покойника, он сиреневый лежал. Мы ещё ближе подошли, я узнала кто это. Это наш дачник, у него дача там, просто знаем друг друга.

На допомогу людині прийшов міліціонер, який випадково проїжджав поруч. Правоохоронець наказав викликати швидку та почав робити постраждалому штучне дихання та масаж серця. За словами лікарів, цими діями міліціонер повернув чоловіка до життя.

Лариса Якуніна, лікар швидкої допомоги:

Больной был действительно без сознания, у него не было дыхания и сердцебиения, конечно, он его, можно сказать, спас.

Рятівником чоловіка виявився капітан міліції Микола Лінник. Офіцер не захотів говорити на камеру, сказав лише, врятувати людину – це обов’язок кожного правоохоронця. До роботи у міліції Микола працював медиком, тож добре знав, як слід діяти у таких ситуаціях. Колеги додають – їхній товариш може самотужки впоратись не тільки з екстреними випадками, а й з озброєними бандитами.

Руслан Усманов, начальник Попаснянського РВ міліції:

Коля – человек такой, можно сказать, наш пострел везде поспел. Буквально два года назад, опять же ж в этой же Парусовке задержал троих лиц, которые были причастны к ряду преступлений.

Горе-чоловік, який отримав ураження струмом, зараз у лікарні. Свідки переказують, що той зарікся більше лагодити електропроводку самостійно. А люди, які були очевидцями його порятунку, поставили керівництву міліції ультиматум. Якщо ті не нагородять Миколая, сусіди не зупиняться і дійдуть із цієї вимогою аж до самого Президента!

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Луганщині правоохоронець врятував життя чоловіку, який лагодив лінії електропередач

EXMO affiliate program