На Луганщині рибалки витягнули сумку з людськими рештками

10 июня 2011 г. в 13:23

У фрагментах впізнали місцеву 23-річну дівчину. Тіло пролежало у воді півроку, однак встановити убивцю це не завадило.

 
Моторошний інцидент стався у місті Красний Луч. Рибалки витягнули зі ставка сумку, в якій були людські рештки. Правоохоронці підключили до роботи водолазів та знайшли ще кілька пакетів за страшними залишками.

Андрій Петринюк, начальник карного розшуку:

В дальнейшем в ходе осмотра ставка обнаружено и изъято три полиэтиленовых мешка, в которых находились части женского тела.

У рештках людини впізнали місцеву дівчину. Їй було 23 роки, вона зникла ще взимку. Дівчина ніде не працювала та вела загульний спосіб життя. Правоохоронці перевірили всіх її кавалерів, доки зрештою не встановили підозрюваного. Жінку востаннє бачили саме з ним.

Андрій Петринюк, начальник карного розшуку:

При распитии спиртного направилась к нему домой, где продолжили употреблять спиртное. И в ходе произошедшего конфликта данный гражданин совершил убийство.

Затриманому 45 років. Він зізнався у злочині, проте заявив , що частина провини лежить і на самій жінці. Дівчина буцімто підійшла до нього нетверезою на вулиці і запропонувала познайомилась. Чоловік запросив її у гості і та погодилась. Там господар спробував оволодіти дівчиною, однак та пригрозила, що повідомить до міліції. За це чоловік її покарав.

Зізнався у злочині:

Когда нанесли удар, нож с раны сразу достали? – Да, вытянул нож и потом бросил его здесь. – Бросили здесь? – Да, бросил здесь, потому что она ойкнула.

Чоловік зізнався, що обдумав безліч шляхів, як позбутися небіжчиці, проте нічого іншого за розчленування не знайшов. Фрагменти тіла поскладав у мішки та втопив уночі в ополонці.

Зізнався у злочині:

После того, как я расчленил руки и уже были отрезаны голени, я решил примерять мешок из-под сахара.

За жорстоке вбивство дівчини чоловіку загрожує 15 років ув’язнення. Покарання за розчленування у Кримінальному кодексі не існує.

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Луганщині рибалки витягнули сумку з людськими рештками

EXMO affiliate program