На Луганщині закінчився гучний судовий процес

14 июня 2012 г. в 14:26

Суд міста Ровеньки засудив 37-річного Дмитра Сафронова до довічного покарання.

Іншого вироку Феміда винести не могла. Півроку тому чоловік зґвалтував та убив другокласницю Дашу Біденко. Дівчині було лише 8 років.


За словами батьків, восьмирічна Даринка зникла просто посеред дня. Дочка вийшла гуляти у двір і безслідно зникла. Пошуки школярки тривали дві доби, аж поки не надійшла моторошна звістка. Дівчину знайшли мертвою у квартирі сусіда.


Господар квартири теж зник і чоловіка оголосили в розшук. Оперативники дали оголошення по телебаченню і розклеїли його портрет по всьому місту. Через три доби результат нарешті дався взнаки.


На місце негайно виїхала опергрупа і затримала чоловіка. Той перебував у стані сильного сп’яніння. На запитання, навіщо він зґвалтував та поглумився над сусідською дівчинкою Дмитро Сафронов говорити відмовився.


Суд над Сафроновим тривав понад півроку. Зібрані докази та результати експертизи довели – саме цей чоловік убив, після чого зґвалтував 8-річну дитину. За словами батьків, нелюд заслуговував на найсуворіший вирок.


Ані пом’якшувальних обставин, ані каяття у діях Дмитра Сафронова Феміда не побачила, відтак зобов’язала відшкодувати батькам убитої Даші 800 тис. грн. моральної шкоди. Спокутувати страшний гріх насильник і вбивця буде до кінця життя, адже із тюрми він більше ніколи не повернеться.

EXMO affiliate program