На Луганщині затримали машину, де троє чоловіків везли четвертого – зв’язаного по руках і ногах

5 августа 2011 г. в 14:27

За словами чоловіків, вчинити так їм буцімто наказала.. його матір. Мовляв, жінка просила доправити сина-наркомана в реабілітаційну клініку. Однак лікарню довелося скасувати – у чоловіка виявили побиття та розрив селезінки.

11.jpg

 

Легковик з київськими номерами патруль зупинив для простої перевірки документів. Однак автомобіль відразу ж затримали та викликали слідчу групу. Інспектори виявили у салоні зв’язаного чоловіка.

В’ячеслав Шапка, інспектор з адміністративної практики:

Гематома на лице была, потом синяки на груди. Доставлен в Новоайдарский РТМО на обследование.

Окрім слідів побоїв, медики виявили у чоловіка розрив внутрішніх органів. Бранця негайно доправили на операційний стіл, та до того чоловік повідомив про себе.

Віктор Бондар, інспектор з адміністративної практики:

Он сказал, что этих лиц не знает, видит их в первый раз. Якобы они его насильно задержали в Луганске и везли в неизвестном направлении.

Водієм та двома пасажирами легковика виявились кремезні молоді хлопці. Себе вони назвали волонтерами. За їхньою версією, зв’язати та побити хлопця їм буцімто наказала його матір. Мовляв, жінка бажала вилікувати сина від наркозалежності і попросила їх одвезти його у Київ до реабілітаційної клініки. Вони поставились до такого прохання з розумінням.

Бранця прооперували, у чоловіка виявилась розірвана селезінка. Зараз його життя у безпеці. Слідчі ж вивчають обидві версії подій. Якщо у діях водія та пасажирів знайдуть кримінал, чоловікам, м’яко кажучи, буде непереливки.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Луганщині затримали машину, де троє чоловіків везли четвертого – зв’язаного по руках і ногах

 

EXMO affiliate program