На Миколаївщині 25 – річний економіст заробляв на памперси для дитини грабежами та розбоями

19 мая 2011 г. в 13:53

Працівниками Єланецького райвідділу міліції затримано 25 – річного мешканця Новобузького району, який займався грабежами та розбійними нападами.


Поки що слідство встановлює істинні мотиви таких вчинків хлопця, адже той пояснює свої злочинні діяння виключно для благополуччя своєї дворічної дитини.


9 травня Віктор прибув автобусом до селища Єланець, де зі знайомими провів час за пляшкою пива. Ідея пограбувати продавщицю одного з кафе селища виникла у хлопця не випадково, адже подібні дійства він вже встиг вчинити у інших районах. Будучи «гастролером», він був впевнений, що постійно змінюючи  місця cкоєння злочинів він залишиться безпокараним, але його теорія виявилась хибною. Після скоєння чергового розбійного нападу він вже на другий день був затриманий правоохоронцями. 


Того дня чоловік зайшов до місцевого кафе. Впевнившись, що окрім нього та продавщиці у приміщенні нікого немає, він розбив порожню пляшку та, перетнувши прилавок, приставив її розбиту горловину  до шиї жінки і почав вимагати гроші з каси. Жінка у такій ситуації навіть і не намагалась чинити опір зловмиснику і без зайвих дій вказала йому на касу. Здобиччю розбійника стало лише 300 гривень.

 

Покинувши місце події, чоловік попрямував до центру селища, де, зупинивши таксі, вирушив до місця свого помешкання у сусідній район. На допиті затриманий пояснив, що розбійний напад у Єланецькому районі – це не єдиний його злочин. Подібні діяння він здійснював неодноразово.

 

Правоохоронцями встановлюються інші факти його злочинної діяльності. На даний час відносно затриманого Єланецьким райвідділом міліції порушена кримінальна справа за ст..187 Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.   

  
Коли молодий татусь вийде на волю, його дитина вже закінчить початкову школу. За розбої чоловіку світить 7 років колоній. Залишається незрозумілим, чому людина, яка має вищу економічну освіту знайшла себе не на економічному поприщі  а у криміналі.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Миколаївщині 25 – річний економіст  заробляв на памперси для дитини грабежами та розбоями

EXMO affiliate program