На Миколаївщині дружина вбила свого чоловіка коли той повідомив що йде від неї

26 апреля 2011 г. в 12:51

Щоб обранець навіки залишився з нею, жінка встромила йому в серце ножа, після чого вигадала історію про розбійний напад.

 
Про вбивство чоловіка заявила сама дружина. З її слів, до будинку  вдерлися  двоє розбійників. Господар спробував відбитися і поплатився за це життям.  


Однак на ножі, яким вбили чоловіка, експерти виявили відбитки лише однієї людини - дружини.  Це була дружина загиблого. Після цього жінка різко змінила покази і заявила, що не хотіла вбивати чоловіка. Все вийшло буцімто випадково.


ЗІЗНАЛАСЬ У ЗЛОЧИНІ:
Он на меня нападал. Он взял первый нож, а я хотела отобрать и нечаянно убила. – А с чего всё началось? – Выпили. Он хотел ещё выпить, а я ему не давала, чтоб он пил. – А вы часто ссорились? – Да. Всю жизнь.

Слідчі опитали сусідів і з’ясували , що дружина лукавить. Господар був порядною людиною, чого не можна було сказати про жінку. У свої 55 та любила перехилити чарку і при цьому надто ревнувала молодшого за себе чоловіка до всіх підряд. Як з’ясувалось, того дня господар заявив, що бажає з нею розлучитися,  проте жінка ножем поклала край його бажанням.


ВІТАЛІЙ КОВАЛЬ, В.О. НАЧАЛЬНИКА СНІГУРІВСЬКОГО РВ МІЛІЦІЇ:
Він взяв ножа і хотів залякати її тим, що якщо вона його не залишить, він їй спричинить тілесні ушкодження. Вона змогла забрати цього ножа і для того, щоб він не пішов, нанесла удар в область грудей, від якого останній загинув.

Жінка наполягає, що лише оборонялась від чоловіка. Однак, щоб це довести, їй порадили знайти гарного адвоката. Інакше за вбивство  вона проведе у тюрмі 15 років.

 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Миколаївщині дружина вбила свого чоловіка коли той повідомив що йде від неї

EXMO affiliate program