На Миколаївщині жінка вимагає самосуду над колишнім зеком. Той зґвалтував її малолітню дочку

13 июля 2011 г. в 13:02

Дівчині виповнилось лише 11 років. Щоб примусити дитину мовчати, збоченець пригрозив розправою над нею та матір’ю.

 28a.jpg
Звістка про появу чоловіка швидко поширилась селом. 26-річний молодик вчергове вийшов із тюрми, тому нічого доброго від нього не чекали. Найгірші сподівання людей швидко справдились.

Нетверезий чоловік прийшов до будинку, де жила його колишня подруга, і буцімто хотів їй освідчитись. Однак вдома була лише її малолітня дочка, матір у той час працювала. Зек поглумився над дитиною і пішов, пообіцявши повернутися увечері. Коли він прийшов знову, у дівчини сталася істерика.

Медики були змушені звернутися по допомогу до правоохоронців. У дівчини виявили сильну кровотечу, вона стала жертвою зґвалтування. Життя дитині врятувала лише операція.

П’яного візитера затримали за кілька годин. Чоловік продовжував пиячити і путньо пояснити, навіщо вчинив глум над дитиною, не міг.

За наругу над малолітньою збоченцю світить 15 років тюрми. Матір дівчинки переконана – покарати насильника справедливо може лише самосуд. Адже вийшовши на волю після ситих державних харчів, той може продовжити плюндрувати долі інших дітей.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївщині жінка вимагає самосуду над колишнім зеком. Той зґвалтував її малолітню дочку

EXMO affiliate program