На Миколаївщині грабіжник вліз в будинок, по-звірячому зарізав дитину і сховав її в шафі

21 июня 2011 г. в 19:20

У Первомайську Миколаївської області чоловік пограбував будинок і жорстоко вбив 10-річного хлопчика, який невчасно повернувся додому.

15a.jpgЯк повідомляється , до чергової частини Первомайського МВ УМВС від диспетчера швидкої надійшло повідомлення про виявлення в житловому будинку трупа хлопчика 2001 року народження з численними проникаючими колото-різаними ранами спини, грудної клітки, живота і шиї. Всього лікарі нарахували близько 20 колото-різаних ран.

На місце скоєння злочину виїхала слідчо-оперативна група, співробітниками якого було з'ясовано, що труп сина виявила його мати, яка прийшла увечері додому з роботи.

Невдовзі вдалося встановити особу підозрюваного. Ним виявився житель району 1984 року народження, раніше неодноразово судимий. Міліція була орієнтована на розшук підозрюваного, через кілька годин він був затриманий.

Як розповіли правоохоронці, злочинець був хорошим знайомим сім'ї вбитого . Він знав, де сім'я ховає ключі від будинку, і просто відкрив замок цими ключами. В цей же час додому повернувся 10-річний хлопчик. Злочинець вихопив ніж і завдав йому поранення. Тіло він засунув у шафу і, як ні в чому не бувало, вийшов з будинку.

Здобиччю злочинця стали всього лише три сковорідки. Він виніс їх з будинку і примудрився комусь здати. За виручені гроші злочинець купив сигарет. Потім знову повернувся в будинок, де нещодавно здійснив вбивство, і помив ніж.

Вийшовши з будинку, він зустрів маму хлопчика, яка поверталася з роботи. Та запитала, чи повернувся її син. Той відповів: повернувся, але кудись пішов.

Близько двох годин мати шукала сина, поки хтось із батьків випадково не заглянув за шафу.

Наразі слідчими порушено кримінальну справу за ознаками ч.2 ст. 115 КК України ("Умисне вбивство неповнолітньої дитини").

 

На Миколаївщині грабіжник вліз в будинок, по-звірячому зарізав дитину і сховав її в шафі

EXMO affiliate program