На Миколаївщині пропала 11-річна дівчина. Дитина пішла з подругами до лісосмуги та безслідно зникла

6 июня 2011 г. в 14:20

Вийти самостійно на дорогу з-поміж трьох беріз неповнолітня не змогла. Дівчина навчається в інтернаті для дітей із психічними вадами.


Світлана востаннє бачила дочку, коли та пішла гуляти з подругами. Увечері дівчата повернулись, однак своєї дитини матір не побачила. Дівчата розповіли, що та залишилась у  лісосмузі.

Світлана, матір дівчинки:
Вони пішли на черешні, а вони ж мені нічого не сказали, що вони пішли. Я пішла шукати, я не знайшла їх.

Власні пошуки дитини виявились марними і батьки звернулись до міліції. На порятунок дівчині вийшли правоохоронці, військові та кінологи. Собака привів пошуковців аж за 15 кілометрів від місця, де дитину бачили востаннє. Дівчина спала просто неба у сусідньому селі. З її слів, вона втекла від подруг, бо ті її побили.

Інна, загубилась у лісосмузі:
Люба набила, то я пішла. Вона сказала, вали другою дорогою. – І куди ти пішла? – Пішла... А я не помню то село.

Дещо дивну поведінку і нездатність орієнтуватись у просторі батьки пояснили вродженою патологією дочки. Дівчина навчається в інтернаті для дітей з вадами розвитку.

Олег Чорономорець, начальник Вознесенського МВ міліції:
Девочка обучается в школе для детей, имеющих умственные отсталости, поэтому в силу своих умственных способностей она просто не смогла найти дорогу обратно домой.

Нині правоохоронці з’ясовують , як із таким діагнозом батьки могли відпустити дочку одну до лісу. Щоб запобігти подібним випадкам у майбутньому, родину поставили на особливий облік. Адже окрім Інни вони виховують ще п’ятьох дітей.

Світлана, матір дівчинки:
Спасибі, що вернули дитину додому. Больше спасибі всім!

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Миколаївщині пропала 11-річна дівчина. Дитина пішла з подругами до лісосмуги та безслідно зникла

EXMO affiliate program