На Миколаївщині затримали міжнародну злочинну групу

8 июня 2011 г. в 16:35

Об’єктом нападу злочинців став банкомат, розташований у перукарні.

 

Приміщення було без сигналізації та не охоронялось, відтак було для грабіжників просто мрією. Чоловіки відкрили вхідні двері та почали ламати задню стінку банкомата, однак сейф не піддавався. За цим цікавим заняттям злочинців застав наряд міліції.

Владислав Гнатенко, співробітник міліції:
Здесь находится сам банкомат, т.е. сейф, где находятся деньги. Они с помощью отвёрток и других приспособлений пытались отдёрнуть заднюю стенку. Не знаю, насколько она прочна. Вот остались следы.

Затриманими виявились троє чоловіків. Усі – громадяни Республіки Молдови. Свою присутність у перукарні пояснили просто – вони буцімто зайшли зробити зачіску. Те, що це було вночі і майстри у цей час дивилися удома сни, їх мало бентежило.

Зізнався у злочинах:
Пацаны пошли там, сидели мы на лавочке. – Куда пошли пацаны? – Куда-то в сторону парикмахерской. – В час ночи в парикмахерскую?! – Ну, там банкомат стоял.

Правоохоронці з’ясували , що затримані входять до міжнародної злочинної групи. Пограбуваннями банкоматів вони займались не лише в Україні, а також у себе на батьківщині та на території інших країн СНД.

Володимир Ситник, перший заступник начальника Южноукраїнського МВ міліції:
В Херсонской об-ти вскрыли 2 банкомата, в Одес-ой об-ти вскрывали автоматы, в г. Николаеве вскрывали. Кроме того, связавшись с Респ. Молдовой, было установлено, что у них много таких фактов.

За крадіжку грошей з банкоматів молдаванам світить восьмирічне ув’язнення. Своєю зачіскою чоловіки увесь цей час перейматися не будуть. Вона у всіх буде однаковою – під нуль.

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Миколаївщині затримали міжнародну злочинну групу

EXMO affiliate program