На Одещині п’яні водій та троє пасажирів вантажівки вчинили опір інспекторам ДПС

13 апреля 2011 г. в 18:00

В неділю, о 4-й годині ранку від чергового по Комінтернівському райвідділу міліції надійшла інформація про те, що на автодорозі Одеса-Южний, в районі селища Чорноморське-2, водій вантажного автомобіля «Мерседес», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, створю загрозу іншим учасникам дорожнього руху.

Прийнявши дану інформацію, екіпаж ДПС ДАІ Комінтернівського району, у складі інспекторів прапорщика міліції Михайла Мартьянова та сержанта міліції Івана Вижновець, перебуваючи в цей момент неподалік від місця події, помітили вказаний автомобіль та почали його наздоганяти. 

 

На вимогу працівників міліції про зупинку водій переслідуємого автомобіля не реагував, а навпаки - збільшив швидкість, намагаючись відірватись від патрульного автомобіля, що їхав  з ввімкнутими світловим та звуковим сигналами.


Лише через декілька сотень метрів інспекторам ДПС вдалося таки, зажавши вантажівку до узбіччя, зупинити її. На вимогу надати документи водій «Мерседесу» та троє його пасажирів відповіли різкою відмовою.  В подальшому, відкривши двері, водій вдарив в обличчя сержанта міліції. До бійки приєдналися і пасажири вантажівки, намагаючись збити з ніг інспектора ДПС. Візуально було явним те, що всі нападники перебували у стані алкогольного сп’яніння.


Інспектор ДПС М.Мартьянов, вчасно відреагувавши на такий перебіг ситуації, оголив свою табельну вогнепальну зброю, привів її у бойову готовність та попередив про намір застосування, після чого зробив попереджувальний постріл вгору.

 

Нажаль, такі дії правоохоронця результатів теж не дали. Не дивлячись на це, правопорушники продовжували свої протиправні дії, всіляко намагаючись спричинити тілесні ушкодження працівникам міліції та вирвати з їх рук зброю. 

 

В результаті троє пасажирів вантажівки з місця пригоди втекли, водія було затримано та доставлено до відділення міліції.


Пізніше, прибувшою оперативною групою райвідділу, решту правопорушників було встановлено та також доставлено до Фонтанського відділення міліції.


За фактом опору працівникам міліції порушено кримінальну справу, проводиться досудове слідство. 

 

На Одещині п’яні водій та троє пасажирів вантажівки  вчинили опір інспекторам ДПС

EXMO affiliate program