На Полтавщині автобус з військовими потрапив в ДТП: є загиблі та постраждалі

1 мая 2015 г. в 21:13

Близько опівночі 1 травня на 302 км автодороги Київ – Харків відбулося зіткнення мікроавтобуса «Фольксваген Т-4», який рухався у бік Харкова, та автобуса «ХАЗ-3250», що рухався назустріч.


1195.jpgУнаслідок зіткнення 44-річний водій «Фольквагена», мешканець Боровського району Харківської області, загинув. Пасажирів у салоні транспортного засобу не було. Також загинув 30-річний пасажир автобуса «ХАЗ», мешканець Білої Церкви Київської області.

Про це повідомили в ВЗГ УМВС України в Полтавській області.

Крім того, 53-річний водій автобуса «ХАЗ», а також його пасажири віком 23, 28, 34 та 43 років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та доставлені на лікування в медичні заклади.

За попередньою інформацією, автобус ХАЗ, який належить Київському військовому обласному комісаріату, здійснював перевезення демобілізованих 30 квітня 2015 року військовослужбовців збройних сил України.

Слідчі з’ясовують причини та обставини події. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10- ти років.

 

По материалам: np.pl.ua

EXMO affiliate program