На Полтавщині жертвою двох грабіжників стала 85-річна жінка-інвалід

7 апреля 2011 г. в 12:28

Злочинці спробували відібрати у старої каліки останні гроші. Коли погрози та побої не подіяли, чоловіки піддали пенсіонерку тортура.

 

Марії Федорівні 85, вона ветеран та учасник бойових дій. Жінка – інвалід, вона майже не ходить. Війна забрала у неї чоловіка та дітей, тому свій вік пенсіонерка доживає на самоті. Саме ця обставина і впала в око двом місцевим чоловікам, які маялись без грошей та горілки. Злочинці прийшли до пенсіонерки та назвались працівники облгазу. Та щойно хазяйка їх впустила, як ті накинулись на неї та зажадали грошей.

Марія Федорівна, пережила напад: Ну, і ввійшли сюди, де ваші гроші? Кажу, он там у ящику. Він знайшов ті 200 рублів. А остальні де? А остальні я людям роздала, щоб продукти купляли, бо я стара, ногами не ходжу. Де гроші, кому віддали?! І в морду.

Господарка зізналась, що насправді не має грошей, однак грабіжники їй не повірили. Пенсіонерку піддали знущанням та тортурам, доки вона не знепритомніла. Не знайшовши коштів, злочинці забрали харчі із холодильника інвалідки. Здобиччю садистів стали банка сала, кільце ковбаси і десяток яєць. Лише після цього, покинувши непритомну хазяйку, злочинці пішли з квартири.

Сергій Джулай, перший заступник начальника Автозаводського РВ міліції Кременчука: Почали попросту катувати. Наносили удари тією самою доскою по голові та наносили колото-різані рани по руках старенької.

За численним відбитками пальців, які залишили у квартирі злочинці, їх швидко встановили і затримали. Нападниками виявились двоє раніше судимих чоловіків. Вони на днях вийшли з колонії і повернення вирішили відзначити банкетом. Однак грошей на це було, тому свій вибір вони зупинили на немічній жінці.

Зізнався у злочині: Так вы к ней в гости пришли? – Ну, не знаю как в гости, а как люди пришли. А поступили по-свински. Бес попутал.

Зізнався у злочині: Вы отказываетесь от того, что совершили преступление? – Я не отказываюсь, но я не буду ничего перед камерой говорить.

Найближчі 10 років двоє негідників не скривдять жодну людину. Щоб уникнути подібних випадків, правоохоронці радять пенсіонерам просто не  відкривати двері незнайомцям.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

 

На Полтавщині жертвою двох грабіжників стала 85-річна жінка-інвалід

EXMO affiliate program