На Полтавщині насильники після зґвалтування облили бензином та підпалили жертву

4 апреля 2011 г. в 11:41

На Полтавщині люди вимагають самосуду над трьома насильниками. Хлопці напоїли молоду дівчину, після чого зґвалтували.

 

А щоб не повідомила до міліції - облили бензином та підпалили. Вогонь знищив чверть шкіряного покриву дівчини. Поки що - вона жива. 

 

 

Олександра Андріївна каже - хлопці яких міліція підозрює у злочині - все життя мали на селі дурну славу. Двоє братів та їхній приятель - мали судимості, ніде не працювали, гроші здобували у крадіжках, а вільний час гаяли за пляшкою. Усім трохи більше двадцяти.

У черговому злочині молодиків запідозрила сусідка. У жінки покрали домашню птицю і вона пішла до них розбиратися. Додому молодиця повернулась пізно вночі оголеною та обгорілою.

ОЛЬГА МИКОЛАЇВНА - ПОДРУГА :
Прийшла в 3 часа ночі. В одіялі вмотана повністю, вся обпалена: груди, живіт, шия, борода і на ногах. Каже, їй ніж до горла приставили і більше вона нічого не пам’ятає.


Правоохоронці знайшли одяг жінки у будинку, де жила гоп-компанія. Там же виявили пальне, яким облили дівчину, та диван, на якому її утримували. Від сильного полум’я той прогорів наскрізь. За словами одного з учасників розправи, коли жінка прийшла зі звинуваченнями на їхню адресу, їм раптом закортіло інтиму. Усім трьом з однієї жінкою.

ПІДОЗРЮВАНИЙ:
Питались зґвалтувати, але не зґвалтували.Я взяв же ж цю пляшку з бензином, сів біля неї заправляти зажигалку бензинову. Заливав п’яний і облив же ж її, живіт і диван. Хотів її злякати. А потім як підкурював, воно вспихнуло все.

Однак лікарі спростували слова хлопців. На тілі жінки таки знайшли чоловічі сліди. Кому саме з парубків вони належать, стане ясно за кілька днів. Коли надійдуть результати експертизи.


ЮРІЙ СУЛАЄВ - РЕЧНИК МІЛІЦІЇ ПОЛТАВЩИНИ:
Відібрані біологічні сліди у всіх фігурантів справи, які направлені в м. Харків для проведення експертизи в НДЕКЦ.

Зараз жінка у лікарні. Пацієнтці тридцять один рік. Вдома на неї очікує чотирирічна дочка. Дитині потрібна мати. Хлопці знаходяться на підписці про невиїзд. Їхнє майбутнє також залежить від того, чи видужає жінка.

 

 

 

Подробности смотрите в вечернем выпуске передачи "Надзвичайні новини" в 19.25 на телеканале ICTV

 

На Полтавщині насильники після зґвалтування облили бензином та підпалили жертву 

EXMO affiliate program