На Сумщині чоловік убив 19-річну дівчину, яку запросив на побачення

24 июня 2011 г. в 12:31

Жінка відмовила кавалеру в близькості і за це була зґвалтована. Насильник покинув небіжчицю просто на місці злочину.

 14a1.jpg

Батьки востаннє бачили дочку майже тиждень тому. Дівчина сказала, що пішла на побачення з незнайомим чоловіком. Додому вона більше не повернулась. Молодицю знайшли недалеко від місця, де та мала зустрітися з кавалером. Тіло лежало під парканом і було закидано травою. За висновком експертів, дівчина загинула від удушення. Та найголовніше – перед смертю її зґвалтували.

Слідчі опитали свідків та з’ясували , що перед смертю дівчину бачили на місцевому вокзалі у парі із кавалером. Коли правоохоронці встановили особу чоловіка, то жахнулись. Жінка не знала, що прийшла на побачення із затятим кримінальником.

Коли залицяльника затримали, той навідріз заперечував свою причетність до вбивства . Однак під час обшуку у росіянина знайшли прикраси та інші речі загиблої дівчини, після чого той зізнався у злочині. За його словами, дівчина була сама винна у своїй смерті. Вона буцімто його шантажувала.

На переконання затриманого, під час побачення дівчина погодилась на інтимну близькість. Однак після вона нібито різко передумала та заявила, що подасть за нього до міліції за вчинення наруги. Щоб не сідати до в’язниці заново, чоловік її убив.

За зґвалтування з вбивством кримінальнику світить довічне позбавлення волі. Дівчата, які йдуть на побачення з невідомим чоловіком, мають затямити, чим це може закінчитися.
 

Источник:kriminal.tv

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Сумщині чоловік убив 19-річну дівчину, яку запросив на побачення

EXMO affiliate program