На Сумщині водій збив трьох людей, які обходили калюжу: двоє з них загинули

2 февраля 2015 г. в 20:41

Двоє людей загинуло, ще одна травмована. На Сумщині у місті Путивль водій збив двох парубків і дівчину, які переходили дорогу, і спробував втекти з місця пригоди.


Водій Лади на повному ходу збив трьох пішоходів, які вийшли на проїжджу частину, аби обійти калюжу. Після цього лихач повалив ще й електроопору та спробував втекти, його затримали по гарячих слідах.

 

Зловмисником був 24-річний житель одного з сіл Путивльського району, чолов’яга перебував у стані сп’яніння. Внаслідок наїзду 26-річний пішохід загинув на місці, його 20-літній товариш помер уже у лікарні. Їхня 18-річна подруга отримала важкі травми.

Володимир Крупецьких, речник міліції Сум:

Виходячи з пояснень свідків, є всі підстави вважати, що водій рухався з максимальною швидкістю. Крім того, проведеним медичним обстеженням в його крові виявлено алкоголь. Сам він стверджує, що втік, бо перебував в шоковому стані. По даному факту розпочато одразу два кримінальні провадження, це ч.3 ст.286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспортного засобу» та ч.3 ст.135 «Залишення в небезпеці».

 

Покарання для винуватця може стати до 12-ти років позбавлення волі.

 


EXMO affiliate program