На Вінниччині неповнолітній хлопець напав на таксиста і перерізав тому горло

5 октября 2011 г. в 14:44

Викинувши водія на дорогу, підліток угнав автомобіль і, щоб знищити сліди злочину, спалив його. Молодик не врахував одну єдину річ. Всупереч смерті водій залишився живий.

 nog7.jpg
Події у районі розгорталися немов у бойовику. Спершу до міліції подзвонили мешканці одного з сіл. Люди уночі розбудив уночі потужний вибух. Коли усі вибігли на вулицю, то побачили, що край села палає автомобіль.

У цей же час, проте на іншому кінці району, медики рятували важко пораненого чоловіка. На бідолаху натрапили просто на дорозі. У чоловіка було перерізано горло. Потерпілий як міг пояснив , що він водій таксі, підвозив пасажира, який на нього напав та угнав машину.

Правоохоронці співставили обидва факти і з’ясували, що згоріла машина належить потерпілому чоловіку. Підозрюваного у нападі затримали у барі. Ним виявився 17-річний юнак. У хлопця знайшли викрадені з машини речі та гроші. За його словами, він напав на таксиста, щоб розжитися його виручкою.

За спробу вбивства з корисливих мотивів хлопець міг би загриміти на нари до кінця життя, однак свободу йому гарантує кримінальний кодекс. Попри будь-який злочин карати неповнолітніх довічно українська Феміда забороняє.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Вінниччині неповнолітній хлопець напав на таксиста і перерізав тому горло

EXMO affiliate program