На Вінниччині зіткнулися легковий автомобіль та автобус: водій легкового авто загинув на місці

6 марта 2015 г. в 17:05

На Вінниччині зіткнулися легковий автомобіль та іноземний автобус, який виконував міжнародний рейс з Росії до Молдови. Внаслідок аварії водій легкової машини загинув на місці.


Водій автобуса:

Ехал с Москвы, регулярный рейс Москва-Кишинёв. Ехал как положено по правилам. Он выехал мне на встречку, я убежал вправо и он врезался в меня. С 25 пассажирами автобуса всё нормально. Их отправили на другой автобус, который ехал сзади. Я посадил пассажиров на другой автобус, всё нормально. Он, по-видимому, заснул. Я ехал, он плавно на меня пошёл, я не понял вообще, что происходит. Я ехал где-то со скоростью под 90.


Загиблому водію Тойоти було 23 роки, він мешканець Одеси. Відомо, що молодий чоловік повернувся із зони АТО і їздив гостювати до свого товариша. Повертаючись до Одеси, виїхав на смугу зустрічного, де зіткнувся з рейсовим автобусом. За попередніми висновками, чоловік не впорався з керуванням.

Олександр Тютюнник, начальник відділу УМВС Вінниччини:

6-го березня 2015 року близько 5:30 год. на ділянці дороги сполученням Житомир-Могилів Подільський в районі села Медвеже Вушко Вінницького району житель Одеської області, керуючи автомобілем Тойота, не справився з керуванням, допустив виїзд на зустрічну смугу руху та зіткнення з автобусом рейсовим сполученням Москва-Кишинів.

 

Внаслідок зіткнення 25 пасажирів автобуса не постраждали. Сам водій, який винен у ДТП, загинув на місці події. По даному факту слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР, кваліфікація стаття 286 ч.2 ККУ. Проводиться розслідування, призначені відповідні експертизи.

EXMO affiliate program