На Волині пенсіонер забив жінку молотком, а потім вбив себе струмом

5 июня 2011 г. в 09:45

 У містечку Устилузі Волинської області пенсіонер розтрощив своїй співмешканці голову молотком, а потім наклав на себе руки за допомоги струму.


Про трагедії правоохоронцям повідомив син загиблої. За його словами, він прийшов до матері повечеряти, двері були зачинені на замок зсередини. Скільки не грюкав, відчиняти ніхто не квапився.

Коли чоловік проник через вікно, співмешканець його матері лежав на ліжку, а сама вона – на підлозі біля ліжка. Голова жінки вся була розбита. Коли син доторкнувся до пенсіонера, його вдарило електричним струмом.

Вже за 10 хвилин на місці працювали експерти-криміналісти. За їхніми висновками жінка сконала від п'яти потужних ударів молотком по голові, а її співмешканець вкоротив собі віку, затиснувши руками дріт, що стирчав із розетки.

Винним у вбивстві пенсіонерки слідство називає самогубцю. Сусіди припускають, що трагедія - наслідок пенсійної депресії. Мовляв, обох відправили на заслужений відпочинок у повному розквіті сил. Аби заглушити душевні переживання, вони час-від-часу випивали.

Нагадаємо, нещодавно у Донецьку пенсіонер розстріляв всю родину і застрелився сам.

 

Источник: tsn.ua

 

На Волині пенсіонер забив жінку молотком, а потім вбив себе струмом

EXMO affiliate program