На Закарпатті батько привчив пити горілку свого 10-річного сина

18 апреля 2011 г. в 21:00

З кожним роком алкоголізм в Україні «молодшає». Однією з причин такої ситуації лікарі називають поширення серед молоді, навіть дітей слабоалкогольних напоїв та пива.

 

Асортимент таких напоїв та тютюнових виробів настільки великий і привабливий, що молодь все більше потрапляє під їхній вплив. Тільки в Іршавському районі Закарпатської області протягом цього року до адміністративної відповідальності притягнули вісім осіб за продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів.

Працівники ВКМСД Іршавського райвідділу міліції під час недавнього рейду у навчальних закладах району виявили одинадцять підлітків, які курили на території школи.

А один з випадків, виявлених співробітниками міліції, просто шокує. Жителі одного із сіл Іршавського району давно розійшлися. Старшим сином опікувався батько, оскільки мати часто йшла на вечірнє чергування. Хоча «опікувався» - сильно сказано. Змалку батько привчав хлопця до вживання спиртного. Вже у п’ятирічному віці маленький Іванко знав смак пива. А згодом хлопець став справжнім компаньйоном свого тата для вживання алкоголю. Односельчани неодноразово бачили, як у місцевих кафе батько пригощає свого сина алкоголем. Іванко, непогано у свої 10 років орієнтується у асортименті спиртного, перепробував багато видів горілки, вина, домашнього самогону та пива.

Працівники ВКМСД Іршавського РВ УМВС, отримавши інформацію про те, що десятирічний хлопчик часто з’являється у нетверезому стані у громадським місцях, вжили відповідних заходів щодо горе-батька. Але повернути дитині те, що відібрав у неї алкоголь, вже ніхто не зможе. За цим фактом Іршавський РВ УМВС порушив кримінальну справу.

Те, що з кожним роком у нас збільшується кількість неповнолітніх курців та схильних до вживання алкоголю винні дорослі. Міліціонери звертаються до працівників торговельних закладів краю з проханням не продавати неповнолітнім таку продукцію.

 

Джерело: clipnews.info

 

На Закарпатті батько привчив пити горілку свого 10-річного сина

EXMO affiliate program