На Закарпатті до школи пішли чотирилапі учні

1 сентября 2011 г. в 13:35

У Мукачеві правоохоронці прийняли у свої лави півтора десятки службових собак. У перший же день зубасті новобранці затямили перший урок та здали суворий іспит. 

 11.jpg

Показати свій вишкіл прибули півтора десятка хвостатих новобранців. Цілий рік кінологи тренували Джеків та Мухтарів, щоб ті стали гідними звання службових собак. Тим, хто покаже успіхи у навчанні, правоохоронці пообіцяли взяти на роботу.


Доводити свою вправність кінологам та їхнім вихованцям довелося у кількох дисциплінах. Спершу напарники мали спільно подолати смугу перешкод. Якщо одним це вдавалось за виграшки, то окремим учасникам судді порадили сісти на дієту.


Серед інших видів змагань собаки мали знайти заховану річ та виконати команди інструктора. Переможцями звитяг стали хвостаті представники породи німецьких вівчарок. Кінолог Михайло Турі, який посів зі своєю Меггі перше місце, зізнався, що для того, аби службовий пес став справжнім собачим спецназівцем, його слід тренувати з дитинства.


На радість всіх учасників змагань, і двоногих і чотирилапих, усіх було прийнято на роботу до міліції. Відмінників навчань нагородили медалями та грамотами. А тих, хто бажає продовжити навчання та опанувати справжні собачі університети, міліціонери за кілька місяців чекають на змаганнях у Луганську.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Закарпатті до школи пішли чотирилапі учні

EXMO affiliate program