На Закарпатті п’яний суддя вбив людину

10 июля 2014 г. в 16:29

На Закарпатті суддя районного суду скоїв ДТП, у якому загинула людина. Експертиза засвідчила, що чиновник перебував у стані сильного сп’яніння.


На порожній трасі чиновник скерував свій джип на зустрічну, після чого зіткнувся з двома машинами. У водія Жигулів не було жодних шансів, від отриманих травм той помер на місці. Водій другого авто не постраждав. Очевидці аварії зазначили, що водій джипу перебував у стані сп’яніння.


Коли винуватця аварії доставили для проходження наркологічної експертизи медичної експертизи з’ясувалось, що це голова Перечинського районного суду Віктор Амарович. Проходити огляд чиновник відмовився і заявив, що тверезий і за кермом взагалі не сидів, тож до медичного закладу прибули активісти і громадськість. Люди зажадали, аби результати драгера стали загальновідомі. Стан сп’яніння судді у десятки разів перевищив норму.


Після експертизи правоохоронці повезли суддю у прокуратуру, однак активісти не виключають, що чиновник буде намагатися зам’яти справу, щоб уникнути покарання за злочин. Адже через трагедію молода дружина стала вдовою, а дворічна дитина залишилась без батька.

 

EXMO affiliate program