На Запоріжжі у Дніпрі знайшли труп чоловіка. Тіло було загорнуто в ковдру і обмотано дротами

24 мая 2012 г. в 17:40

Правоохоронці з’ясували, що це був господар місцевого кафе.

Експерти встановили, що чоловік загинув від ударів биткою по голові, після чого до тіла прив’язали тягар і втопили в річці. Після огляду приміщення, де працював підприємець з’ясувалось, що в барі сталася крадіжка спиртного і є сліди крові. Відбитки пальців на місці злочину вказали на двох підозрюваних. Чоловіків затримали, вони виявилися раніше засудженими. За їхніми словами, вони залізли до бару, коли їх застав господар бару. Чоловіка до смерті забили битками і втопили. Життя людини коштувало ящик горілки.


Станіслав Галілеєв, начальник відділу управління карного розшуку:

В ходе проверки информации о том, что они причастны к краже, было установлено, что автомобиль потерпевшего находится у одного из преступников. При проведении обыска были изъяты иные ценности. Впоследствии получена информация и обнаружен труп потерпевшего.


Вікторія Козир, начальник слідчого відділу:

Двое подозреваемых лиц, мужчин, совершеннолетних, с целью совершения кражи проникли в помещение кафе, где были застигнуты его владельцем, в результате чего совершили его умышленное убийство. Максимальное наказание за указанный вид преступления УК предусматривает пожизненное лишение свободы.

EXMO affiliate program