Найстрашніший вечір у житті: Очевидець смерті Окуєвої вперше розповів про пережите (відео)

7 ноября 2017 г. в 13:46

Мешканець Глевахи розповів про пережите у ніч вбивства помічниці народного депутата Ігоря Мосійчука Аміни Окуєвої.

Вечір убивства Аміни Окуєвої та поранення Адама Осмаєва свідок, котрий першим потрапив на місце злочину, називає найстрашнішим вечором у своєму житті.

Житель Глевахи Станіслав уже через годину розповів про побачене через Facebook, але видалив своє повідомлення, щойно дізнався, на кого саме скоєно замах.

Лише через тиждень очевидець погодився на ексклюзивні свідчення для журналістів ТСН. Того вечора зустрівся з дружиною на залізничній станції – сам щойно повернувся з Києва, а дружина їхала до столиці та попросила чоловіка не йти додому лісосмугою, бо там падають сухі гілки, які можуть травмувати.

Електричка дружини запізнилася на дві хвилини – машина з Аміною і Адамом встигла проскочити переїзд між цими поїздами. Ще на станції Станіслав почув незвичний гуркіт, але навіть не подумав, що це могла бути автоматна черга. Вже за кілька хвилин він дорогою додому натрапив на розстріляне авто.

“Вона ще була жива, останні подихи”, – каже свідок.

Нагадаємо, раніше командир батальйону імені Джохара Дудаєва Адам Осмаєв також розповів про те, як померла його дружина, Аміна Окуєва, заявивши, що її вбили ті самі люди, котрі влаштували замах на народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Ігоря Мосійчука.

informator.news

EXMO affiliate program