Наркоман зарізав перехожого, прийнявши його за інопланетянина

6 апреля 2011 г. в 19:37

29-річний чоловік вжив наркотики, після чого підпалив балкон своєї квартири та вибіг на вулицю. Там він, "відбиваючись від інопланетян", зарізав перехожого.


У Тюменській області чоловік убив перехожого у прагненні відбити інопланетну атаку. Як виявилося, підозрюваний вживає наркотики.

Суд санкціонував арешт 29-річного жителя Тюмені Івана Пчолкіна.

За даними розпочатого розслідування, 31 березня Пчолкін, вживши психотропну речовину під назвою "сіль", вирішив, що в квартиру до нього намагається хтось проникнути. Тому він підпалив балкон і вибіг на вулицю, озброївшись двома ножами, повідомляє ТСН.

"Намагаючись сховатися від нібито інопланетян, які переслідували його, Іван Пчолкін пошкодив два автомобілі і розбив скло в одному з будинків", - сказано в прес-релізі.

Зустрівши на вулиці 22-річного молодого чоловіка, зловмисник напав на нього і завдав удар ножем у груди. Незважаючи на надану медичну допомогу, потерпілий помер у лікарні через кілька годин.

У відношенні Пчолкіна заведено кримінальну справу за статтею 105 КК РФ (вбивство). Слідчими органами перевіряється причетність обвинуваченого до вчинення інших злочинів.

 

Наркоман зарізав перехожого, прийнявши його за інопланетянина

EXMO affiliate program