Населення Донецька просять готуватися до найгіршого розвитку подій

27 февраля 2017 г. в 08:13

На своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов повідомив, що колишній очільник штабу «Міноборони» самопроголошеної «ДНР» Ельдар Хасанов закликав мешканців окупованого Донецька бути готовими до найдраматичніших подій та почати буріння свердловини. Підставою для цього стали повідомлення про взяття в облогу певними озброєними формуваннями фільтрувальної станції в Донецьку, а також велика вірогідність припинення постачання в місто чистої води. Також Хасанов звинуватив діюче «керівництво» невизнаної «ДНР», зокрема, ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка та «керівника Міноборони» Володимира Кононова у нездатності налагодити постачання води у Донецьку, тому потрібно завчасно подбати про запаси води.

Хасанов розповів, що Кононов закривав на ключ єдиний працюючий туалет «міністерства» в розпал боїв під Донецьком, і приставив до туалету вартового.

«І тільки сам Хасанов зумів розблокувати туалет і провести туди «начальника ППО ДНР»! Звичайно, варто зазначити, що сам Хасанов - громадянин РФ, російський військовослужбовець, зараз проживає в Москві. Ось такі вони – вожді «донецьких шахтарів» та «жителі Донбасу», яким представники «Правого сектору» не дозволяли спілкуватися російською мовою», - зазначив Бутусов.

replyua.net

Главарь ДНР признался, что расстреливает жилые дома: появилось видео

EXMO affiliate program