Не на ту нарвався! У Миколаєві грабіжник зірвав із перехожої ланцюжок і гірко про це пошкодував

25 мая 2011 г. в 13:56

Замість того, щоб вдатись до паніки, жінка кинулась наздоганяти свого кривдника на таксі.

 
Інцидент стався серед білого дня на вулиці міста. Молодий чоловік зірвав із жінки ланцюжок і кинувся навтьоки. Бідолаха не знав, що нарвався на амазонку.

Пережила напад: Подбежал человек, парень молодой и сорвал с меня цепочку. Я перебежала дорогу, увидела, что он сел в красное такси 15-01. И стояло ещё одно такси. Я быстренько села в такси и поехали за ним.

Під час переслідування жінка передзвонила до міліції та детально описала машину і маршрут, яким тікав грабіжник . Мужність пограбованої була нагороджена сторицею. Кривдника жінки затримали під час продажу зірваного ланцюжка.

Інспектор ДАІ:

Похожий по приметам гражданин находился возле машины, выходил с ломбарда. После того как он увидел работников милиции, пытался скрыться, но был задержан и доставлен в Центр-ый РО г. Николаева.

Затриманому чоловіку 28. Він неодноразово мав проблеми з законом, однак ставати на шлях виправлення, схоже, зарікся. Пояснив , що пішов на злочин через складне фінансове становище.

Затриманий на гарячому:

Был задержан работниками ГАИ. – За что? – За то, что украл цепочку. Доставлен в милицию. – А где сейчас эта цепочка? – М-м, не знаю. – Как не знаете?! – Сдал-сдал. – Куда вы её сдали? – На рынке сдал. Тысячу гривен.

Правоохоронці зазначають: дії потерпілої під час злочину – приклад для інших. Про таких жінок кажуть, що вона і в палаючу хату ввійде, і зупинить коня на скаку. Та щоб українки взайве на ставали амазонками, при злочинах слід звертатись до міліції.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Не на ту нарвався! У Миколаєві грабіжник зірвав із перехожої ланцюжок і гірко про це пошкодував

EXMO affiliate program