«Нелегали» виготовляли сир у хліву з пацюками

29 марта 2011 г. в 16:37

В ході проведення операції «Щит» податкові міліціонери Кам'янець-Подільської ОДШ ДПА у Хмельницькій області днями виявили в одному з сіл Чемеровецького району підпільний цех по виробництву копченого сиру «косичка».


Проводячи перевірку, вони встановили, що цех належить місцевому жителю, не зареєстрованому в органах влади в якості приватного підприємця.

 

Жодних документів дозвільного характеру на виробництво у його власника, відповідно, також не знайшлося. Однак, оглянувши приміщення цеху, податківці встановили, що цей горе-підприємець грубо порушував не лише дозвільне законодавство у сфері господарської діяльності, але й норми Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

 

Іншими словами, виробництво здійснювалося в антисанітарних умовах - у брудному та запиленому приміщенні, схожому на хлів, у якому до того ж ще й водяться пацюки.


Засоби виробництва - газову плиту та ємність для зберігання молока, а також 80 літрів закваски та 30 кілограм готового сиру, усе разом оцінене в 20 тисяч гривень, податківці вилучили з незаконного обігу та передали на відповідальне зберігання власнику до вирішення питання по суті.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

 

«Нелегали» виготовляли сир у хліву з пацюками

EXMO affiliate program