Немов на війні живуть у селі Журавлівка в Криму –від них 30км до авіабази Чорноморського флоту Росії

4 октября 2011 г. в 18:45

Крим, село ЖуравлІвка – всього 30 кілометрів до Сімферополя і рукою подати – до авіабази Чорноморського флоту Росії. Вдень і вночі тут літають винищувачі, півтори тисячі селян говорять – від  літаків вже  голова обертом.

16.jpg

 

Біля села російські винищувачі проводять свої тренувальні польоти, а над селом – заходять на посадку.

Вихователі сільського дитсадка кажуть – інколи здається, що військові літаки от-от зачеплять дах закладу, - так низько вони літають. Спати діти не можуть – бояться реву двигунів, коли граються надворі і летить винищувач – малі плачуть і з переляку розбігаються.

Гуркіт і вібрація польотів руйнують дитячий садок – вікна без упину дзвенять, стіни тріщать.

Селяни бояться не тільки за дитячий садок, а й за свої будинки – кажуть: уже не раз просили військових – змінити маршрут польотів, але керівництво частини заявило, що все залишиться так, як є.

Командування Гвардійського гарнізону відмовилося спілкуватися із журналістами. А от у прес-службі Чорноморського флоту Росії повідомили, що винищувачі літають тут вже майже п’ятдесят років і змінювати маршрут не збираються.

Чи будуть винищувачі і далі літати над селом – швидше за все, що так, припускають селяни.  Найближчими днями  планують іти до Верховної Ради на пікет. Інакше до біде не далеко. Скнилівську трагедію на Львівщині люди не забули.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Немов на війні живуть у селі Журавлівка в Криму –від них 30км до авіабази Чорноморського флоту Росії

EXMO affiliate program