Неповнолітні хлопець і дівчина по-звірячому вбили двох своїх однолітків

20 мая 2011 г. в 08:43

Мотивом злочину стало нерозділене кохання.

 

До лікарні Донецька звернулась поранена неповнолітня дівчина. За її словами, вона стала жертвою грабіжника. Той буцімто ввірвався до квартири та намагався її вбити. В оселі окрім неї ще двоє подруг, тож коли нібито дала йому відсіч, той розправився з її приятельками.

Федір Церковников, начальник сектора карного розшуку:

Пояснила врачам, что телесные повреждения получила от неизвестного, который ворвался в квартиру по определённому адресу, и убил двух её знакомых. Также она сообщила врачам, что по данному адресу в настоящее время находятся два трупа.

У помешканні міліція застала трупи двох по-звірячому вбитих дівчат. Одній виповнилось 16, іншій 18 років. У них було перерізано горло та сотня ножових поранень на двох. Власником квартири виявився 17-річний хлопець, з яким зустрічалась неповнолітня заявниця. Експерти зняли в оселі відбитки пальців і з’ясували , що бандита не було. Сліди належали лише загиблим подружкам, пораненій дівчині та хлопцю. Після цього слідчі почули моторошне зізнання.

Зізнався у злочині:

Я сел на колено, сделал небольшой надрез здесь, после чего удавил нож с силой и провёл вниз. Не вытаскивая ножа, повторил движение, ещё раз провёл туда и вытащил окончательно.

Хлопець розповів, що поранена дівчина доводиться йому коханкою. Вони запросили в гості одну з дівчат навмисне, щоб її убити . Однак та прийшла з подружкою, тож приятельку теж довелось прибрати – як свідка.

Зізналась у злочині:

Я была вот так вот, присевши над ней. – Какой период времени вы наносили удары? – Я не знаю. Мне показалось, что это было 10 минут, а того, гляди, и больше.

За словами хлопця, з однією із загиблих він раніше зустрічався. Після їхнього розставання дівчина почала зустрічатися з іншим і колишній кавалер зажадав її за це покарати смертю. Його нинішня пасія цілком розділила його рішення.

Затриманим хлопцю і дівчині 17 років, за кілька днів вони мали святкувати випуск у школі. За подвійне вбивство підліткам світить 15 років позбавлення волі. Карати неповнолітніх довічним ув’язненням забороняє Закон.

Зізнався у злочині:

Провёл ножом прямой вот так вот. Нож особого сопротивления не встретил и сам по себе глубоко ушёл.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Неповнолітні хлопець і дівчина по-звірячому вбили двох своїх однолітків

EXMO affiliate program