Обвинуваченого у вбивстві відомого боксера залишили під вартою

17 января 2018 г. в 23:32

17 січня у Малиновському районному суді м. Одеси відбулося судове засідання у кримінальному провадженні, щодо обвинувачення в скоєні умисного вбивства майстра спорту України з кікбоксингу та тайського боксу Сергія Лащенко.

Прокурор та захисник потерпілої зазначили, що на їхню думку не має підстав для зміни запобіжного заходу та доцільно продовжити термін тривання під вартою у зв'язку з ризиками передбаченими ст. 177 КПК України. Обвинувачений та його захисник заперечували щодо продовження строків тримання під вартою.

Вислухавши думку учасників, вивчивши матеріали кримінального провадження, судова колегія, порадившись у нарадчій кімнаті, ухвалила продовжити строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинуваченому на 60 діб.

У зв'язку з неявкою у судове засідання перекладача для обвинуваченого з/на азербайджанську мову, колегія суддів вирішила направити лист до Державної Міграційної служби України для сприяння у надані перекладача у судове засідання.

Слухання справи відкладено на 09 лютого 2018 року.

Нагадаємо, раніше боксер Василь Ломаченко звернувся до Петра Порошенка з проханням взяти на контроль справу про вбивство боксера в Одесі.

Нагадаємо, що 8 квітня 2015 року в Одесі невідомі влаштували перестрілку біля лікарні. Жертвою стрілянини став майстер спорту з боксу Сергій Лащенко, який пізніше помер від поранень. Пізніше вбивцю українського боксера Лащенка затримали на Росії.

Depo

EXMO affiliate program