Охоронець поплатився життям за свою сумлінність

14 сентября 2011 г. в 11:12

У Макіївці двоє грабіжників вбили сторожа підприємства. Щоб приховати сліди злочину, вбивці влаштували на підприємстві пожежу. Грабіжники упустили з поля зору одну єдину дрібницю, яка вивела їх на чисту воду.

tryp.jpg

 

Пожежа сталась на підприємстві, яке займається продажем води. Вогонь охопив офіс фірми, однак пожежні швидко загасили полум’я. Після цього з’ясувалось, що пожежа носить кримінальний характер. Поблизу приміщення знайшли вбитого охоронця.

Оперативники з’ясували, що займанню та вбивству передувала спроба пограбування підприємства. На дверях, де зберігалися гроші, експерти виявили сліди невдалого злому. Окрім того, із приміщення зник комп’ютер. Слідчі переглянули особові справи всіх працівників та з’ясували, що один із них нещодавно вийшов із тюрми. Алібі чоловіка не витримало перевірки і після першого ж допиту той зізнався у вбивстві.

Зізнався у злочині:

Пришли, хотели ограбить. Помешал сторож. Так получилось, что его убили. – Что украли? – Компьютер, потому что кассу не вскрыли.


Зі слів молодика, він постійно бачив як до підприємства привозили гроші і разом із приятелем зажадав легкої наживи. За кілька місяців роботи хлопці вивчили графік роботи охоронців та знали, коли тих не буде поряд. У ніч крадіжки сторожа не мало бути на місці, однак той був сумлінним і навідався до офісу. Хлопцям не залишалося нічого іншого як убити його.


Вбивство з метою наживи може стати вирішальною обставиною на суді. Після виголошення вироку молоді хлопці можуть більше назавжди залишитися за ґратами.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Охоронець поплатився життям за свою сумлінність

 

EXMO affiliate program