Охоронець супермаркету забив до смерті покупця за крадіжку шампуня

2 июня 2011 г. в 08:45

Охоронець затримав чоловіка, відвів його до службового приміщення, де жорстоко побив. Після цього витягнув порушника на вулицю. Швидку нещасному викликали перехожі.

 

В Уфі, Росія, 21-річний співробітник приватного охоронного підприємства ЗАТ підозрюється у вбивстві відвідувача, який спробував вкрасти флакон шампуню.

За версією слідства, Раїс Хасанов, який трудився в супермаркеті, помітив чоловіка, який намагався винести з магазину шампунь. Охоронець затримав чоловіка, відвів його до службового приміщення, де жорстоко побив.

Після цього охоронець витягнув порушника на вулицю. Швидку допомогу нещасному викликали перехожі. Врятувати чоловіка не вдалося - від отриманих травм він помер у лікарні.

Відносно охоронця порушено кримінальну справу за ч.4 ст.111 Кримінального кодексу РФ (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що призвело з необережності смерть потерпілого).

Раніше, на початку квітня у російському місті Воронеж охоронці спіймали бабусю, яка спробувала вкрасти в магазині сирок. Після огляду в службовому приміщенні жінка настільки розхвилювалася, що у неї не витримало серце. У результаті нападу вона померла.

Пізніше слідчі встановили, що жінка була затримана співробітниками охорони незаконно.

 

Источник: tsn.ua

 

Охоронець супермаркету забив до смерті покупця за крадіжку шампуня

EXMO affiliate program