Перебуваючи на відпочинку співробітник СБУ врятував потопаючу жінку

2 августа 2011 г. в 13:20

Невтомні вартові безпеки держави – працівники СБУ. Зазвичай ми бачимо результат їх роботи, а обличчя залишаються за кадром.

9.jpg 

Проте як на службі так і поза нею вони завжди готові прийти на допомогу. Так, перебуваючи на відпочинку співробітник відомства Юрій Байдак витягнув з води потопаючу жінку і ще до прибуття лікарів вміло провів їй реанімаційні заходи.

На Лебединщину у вихідний день завітав сумчанин Юрій Байдак з сім’єю.

 

Відпочиваючі на березі Псла з іншого боку річки він почув крики що втопилась людина. А вдалині у воді побачив контури тіла і не вагаючись кинувся на допомогу.  

Жінка не подавала ознак життя. Тому не мешкаючи Юрій почав робити їй штучне дихання і непрямий масаж серця. У нагоді стали навички отримані на заняттях з медичної допомоги на службі. Перші п’ять хвилин результату не дали. Проте чоловік не зупинявся.

Каретою швидкої постраждалу доправили до райцентру, де за її життя почали боротись лікарі. Після проведеного цілого ряду невідкладних медичних заходів стан здоров’я жінки покращився.

В Управлінні СБУ про вчинок свого співробітника Юрія Байдака дізнались лише через деякий час. Колеги говорять, це на нього схоже - на службі скромний, проте без вагань береться за найбільш складні завдання. Завжди готовий прийти на допомогу товаришам.

Сам рятівник свій вчинок геройським не вважає. Говорить він поступив як годиться кожній людині а тим більше офіцеру. Проте щиро радіє, що зміг допомогти жінці у екстремальній ситуації.  
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

  

Источник: kriminal.tv

 

Перебуваючи на відпочинку співробітник СБУ врятував потопаючу жінку

EXMO affiliate program