Підліток заживо спалив бомжа після того, як набридло тушити об нього недопалки

17 августа 2011 г. в 09:20

17-річний підліток заживо спалив бомжа на площі Перемоги у центрі Калуги після того, як йому набридло тушити об нього недопалки.

 pog5.jpg
"15 серпня 2011 вранці до правоохороних органів Калуги надійшло повідомлення про виявлення обгорілого тіла людини в парковій зоні площі Перемоги", - йдеться в повідомленні слідчого управління СК у Калузькій області.

У ніч на 15 серпня компанія молодих людей, серед яких була одна дівчина, розслаблялася на лавочці на площі Перемоги, вживала спиртні напої, змішуючи їх із знеболюючими.

Неподалік від компанії на траві спав бомж. Молоді люди спочатку гасили об нього недопалки, а потім один з них приніс пляшку з рідиною, облив нею тіло сплячого бомжа і підпалив його. В результаті потерпілий отримав опіки 60% тіла і помер в лікарні в той же день.

При огляді місця події з трави, де був виявлений потерпілий, вилучені сліди крові, недопалки цигарок, запальнички, фрагменти обгорілої одягу. Підозрюваний затриманий. Ним виявився 17-річний мешканець Калуги. Порушено кримінальну справу за вбивство .

Раніше у Москві невідомі жорстоко побили а потім спалили живцем чоловіка.

 

Источник:  NEWSru

 

Підліток заживо спалив бомжа після того, як набридло тушити об нього недопалки

EXMO affiliate program